Integritetspolicy

Hur vi använder dina personuppgifter

När du kontaktar oss för att boka ett bord i restaurangen eller kontaktar oss med hjälp av något av de kontaktformulär som vi har på musslan.se så sparar vi de personuppgifter som du tillhandahåller oss för att vi ska kunna fullfölja våra tjänster gentemot dig som gäst i vår restaurang.

Vi använder dina personuppgifter endast för att kunna kontakta dig med anledning av att du har bokat bord i vår restaurang eller för att vi ska kunna svara på eventuella frågor som du ställer till oss via våra kontaktformulär på musslan.se.

Om du har bokat bord i vår restaurang via vår webbsida så behandlas de personuppgifter som du angav vid bokningstillfället även av FoodFriends integritetspolicy, som är det bokningssystem som vi använder.

Wasahof Restaurang AB ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till oss. Vi på Wasahof är mån om din integritet och vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon annan tredje part.

Om du har bokat bord hos oss via vår webbsida och inte vill att de uppgifter som du angav vid bokningstillfället ska finnas kvar i registret så kan du kontakta oss.