Meny
Menyn inleds med våra ostron, skaldjur och musslor, därefter tar à la carten över med varmrätter, osttallrik och desserter.
Ostron
Fines de Normandie Pleine Mer N4
36 kr/st
Spéciale Gillardeu fine N4
48 kr/st
Tia Maraa Marennes-Oléron N3
41 kr/st
Skaldjur
Vitlöksfrästa räkor med grillad tomat, dill och grillad citron (150 g)
209 kr
Rökta räkor med aioli och citron (150 g)
178 kr
Räkor med majonnäs och citron (150 g)
201 kr
Vitlöksgratinerade havskräftor med grillad tomat och citron (150 g)
220 kr
Kokta havskräftor med majonnäs och citron (150 g)
212 kr
Ört- och Comtégratinerade ostron Fines de Normandie Pleine Mer N4, 4 st
153 kr
Halv krabba med hovmästarsås och citron
209 kr
Vitlöksgratinerad halv hummer med grillad tomat och citron
305 kr
Halv kokt hummer med majonnäs och citron
299 kr
Vannameiräkor (150 g)
205 kr
Vitlöksfrästa Vannameiräkor med grillad tomat, dill och citron (150 g)
213 kr
Musslor
Ekologiska musslor från Sveriges västkust. Tillbehör: Pommes frites & aioli 18 kr. Blandsallad 18 kr.
Moules Marinières – vitvinskokta musslor med vitlök, schalottenlök, grönsaksbuljong och persilja
179 kr
Moules med lime, citrongräs, chili och koriander
181 kr
Moules à la Crème – musslor med grädde, vitlök och örter, fines de herbes
185 kr
Förrätter
Skagenröra på mörkt bröd med sallad och citron
209 kr
Ankleverterrine med fikonmarmelad, liten sallad, inlagd rödlök, kaprisbär och rostad Brioche
201 kr
Tomat- och mozzarellasallad med ruccola, balsamvinäger och inlagd schalottenlök
189 kr
Koriander-, chili- och vitlöksfrästa Tigerräkor med halstrad citron
205 kr
Chèvre chaud – honungsgratinerad getost på liten sallad med valnötter, inlagd rödlök och senapsdressing
196 kr
Smörstekt toast med löjrom, örtsmetana, rödlök och citron
231 kr
Kokt vit sparris med citronsås och rostad parmesan
198 kr
Smårätter
Silltallrik: tre sorters sill, kokt potatis, gräddfil, rödlök och Västerbottenost
192 kr
Tre franska ostar serveras med hyvlad fänkålssallad, valnötter, fikonmarmelad och havssaltsknäcke
180 kr
Råbiff 160 g med rödlök, kapris, Cornichons, rödbetor och husets senap
200 kr
Halstrad råbiff med vitlökssmör, ruccola, inlagd rödlök och pommes
263 kr
Huvudrätter
Grillad röding med svamprisotto, parmesan och tigerräka
297 kr
Grillad havsabborre med rotgrönsaker, citron och dillsås
319 kr
Sydfranskinspirerad fisksoppa ”Bouillabaisse” med aioli
249 kr
Grillad entrecôte, med Café de Parissmör, champinjoner, vitlök och pommes frites
339 kr
Lammracks med grillad schalottenlök, ostronskivling, rosmarinsås och potatisgratäng
316 kr
Vegetariskt och veganskt
Svamprisotto med parmesan, rostad lök, bakad tomat, sparris och spetspaprika
252 kr
Dessert och ost
Créme brulée med hjortronsylt och sorbet
128 kr
Chokladtårta med vispad grädde och riven rostad mandel
129 kr
Sorbet i flarnkorg med havtornsbär
95 kr
Vaniljglass i flarnkorg med kompott av bär
112 kr
Chokladtryffel
28 kr
Skaldjursplatåer
Serveras med grovt bröd, rostat bröd, baguette och citron. Skaldjurssåserna är: aioli, dillmajonnäs, hovmästarsås och ostronvinägrett.
Platå Riviera
1.125 kr
1/2 hummer, 150 g havskräftor, 150 g rökta räkor, 150 g räkor, 150 g Vannameiräkor, 8 blåmusslor. Serveras med såser, bröd och citron.
Platå Prestige
2.187 kr
1 hummer, 1 krabba, 150 g havskräftor, 150 g räkor, 150 g rökta räkor, 150 g Vannameiräkor, 3 fines de Normandie N4, 3 Gillardeau N4, 3 Tia Maraa Marennes-Oléron N3. Serveras med såser, bröd och citron.
Platå Classique no 1
1.020 kr
1/2 hummer, 150 g havskräftor, 3 fines de Normandie N4, 150 g räkor, 150 g rökta räkor, 8 blåmusslor. Serveras med såser, bröd och citron.
Platå Classique no 2
909 kr
1/2 krabba, 150 g havskräftor, 3 fines de Normandie N4, 150 g räkor och 150 g rökta räkor. Severas med såser, bröd och citron.
Platå Varma skaldjur
1.135 kr
Halv gratinerad hummer, Ört- och Comtégratinerade fines de Normandie 4 st, Vitlöksgratinerade havskräftor 150 g, Vitlöksfrästa räkor 150 g, 150 g Vannameiräkor, 12 vitvinskokta musslor samt grillad tomat och citron.
Platå Ostron
375 kr
3 fines de Normandie N4, 3 Gillardeau Spéciales N4, 3 Tia Maraa Marennes-Oléron N3. Severas med vinaigrette, bröd och citron.